Mat och dryck

Vad dricker och äter vi en lördagkväll?

Denna dagen började verkligen med ett ryck ur sängen då barnen bestämde sig för att sova till halv 9. För när jag tittade på mobilen hade jag fått ett sms där det står ”vi börjar nu” och att jag då helt plötsligt hade bråttom iväg.

Mitt första jobb inom film

Jag har bokat in mitt första jobb inom film och ska nu göra en film åt ett företag. Och en lite del av hela filmen skulle bli bra att filma idag men jag trodde det skulle bli mer mitt på dagen. Jag trodde först jag skulle åka iväg själv. Men Eric ville så gärna med så vi va hela familjen iväg en stund för att fixa med mitt jobb.

Sen resten av dagen har vi städat både ute och inne när det inte är så bra väder. Det är alltid så svårt att vara ute med barnen när det blåser.

Vad dricker och äter vi en lördagkväll?

Eric och jag är MYCKET intresserade av både dryck och mat. Så mycket att jag hoppas det kommer bli en stor del av mina socialakanaler. Är bland annat sugen på att börja inlägg där jag betygsätter öl. Vad tror ni om det?

Ja vad dricker och äter vi en lördagkväll? Jag ska erkänna direkt att Eric är den vassa på både mat och öl och det är han som har köpt hem, lagat och fixat så fick en sån fin kväll.

Eric bjöd på en typ av surf and turf.

Det va en grillad entrecote (svenskt kött såklart) , tryffel moss, rodvinsås, saltgurka och en grillad havskräfta med kryddsmör på. Ruskigt gott och jag är så bortskämd som får denna lyx.

En amundsen öl

Under matlagning brukar vi provsmakat nya ölsorter och betygsätta dom. Och idag var det en sort i från ett av våra favorit bryggeri amundsen.

Så detta blev lite kort om vad vi dricker och äter en lördagkväll för att sen i framtiden dela med mig ännu mer i vad som händer i vårat kök.

Go kväll på er

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply