Köksträdgården nu på youtube

Nu äntligen!

Nu finns första delen på youtube hur vi byggde upp köksträdgården från att vi började till idag. Och klippet hittar ni här under.

Köksträdgården nu på youtube

Så otroligt skönt att fått första delen färdig och att jag nu kan börja jobba på nästa. Jag håller på att fundera ut hur jag ska bygga upp ett snyggt staket runt av något slag. Det ska vara av sly hade jag tänkt. Men är också sugen på att en del ska bli ett träplank där solen kommer värma mer.

Köksträdgården nu på youtube
Köksträdgården nu på youtube

Stor skillnad på så kort tid

Och tänk vilken stor skillnad det blev på kort tid! Första bilden när jag går emot våran plätt med gräsmatta är tagen 12 maj. Och den andra är från 28 maj. Ska bli så otroligt kul sen att visa er hur det går för alla växter

Jag ska nu sätta mig och hitta mer inspo på pinterest. Ni får ha en fin kväll <3

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
3 Kommentarer
Se alla kommentarer
trackback

[…] Köksträdgården nu på youtube […]

Linnéa

Underbar inspiration! Måste ut och gräva genast känner jag. 🙂

Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.