Trädgård/odling

Köksträdgården nu på youtube

Nu äntligen!

Nu finns första delen på youtube hur vi byggde upp köksträdgården från att vi började till idag. Och klippet hittar ni här under.

Köksträdgården nu på youtube

Så otroligt skönt att fått första delen färdig och att jag nu kan börja jobba på nästa. Jag håller på att fundera ut hur jag ska bygga upp ett snyggt staket runt av något slag. Det ska vara av sly hade jag tänkt. Men är också sugen på att en del ska bli ett träplank där solen kommer värma mer.

Köksträdgården nu på youtube
Köksträdgården nu på youtube

Stor skillnad på så kort tid

Och tänk vilken stor skillnad det blev på kort tid! Första bilden när jag går emot våran plätt med gräsmatta är tagen 12 maj. Och den andra är från 28 maj. Ska bli så otroligt kul sen att visa er hur det går för alla växter

Jag ska nu sätta mig och hitta mer inspo på pinterest. Ni får ha en fin kväll <3

You Might Also Like...

3 Comments

Leave a Reply