Samarbeta med mig och nå ut till

0 +

Prenumeranter

0 +

Följare

0 +

Följare

0 +

Sidvisningar/vecka

Jag har flerårig erfarenhet av samarbeten

Jag har jobbat med små och stora företag aktivt sen 2016 genom mina sociala medier och då främst har det varit på instagram. I ett samarbete med mig får ert företag inte bara möjlighet att synas på mina kanaler utan också högkvalitativt innehåll i form av bild och film att använda och dela i eget flöde.

Jag är väldigt mån om att samarbetet ska passa min nisch och målgrupp. Jag vill nämligen har en nära relation till mina följare och därför är det så otroligt viktigt för mig att ett samarbete kommer vara något jag vet mina läsare gillar och kommer vara genuint och äkta som jag kan stå 100 % bakom.    

Några företag jag har samarbetat med

Är du intresserad av ett samarbete?

Hur går ett samarbete på Elin Lewenhaupts kanaler till?

Vi kommer överens om vilken form av samarbete vi skulle vilja utforma och på vilken/vilka av mina kanaler genom mail, telefon, Skype eller ett personligt möte så jag sen kan återkomma med en offert för detta.

Sen när offerten är godkänd börjar jag jobba för det vi kommit överens om. När materialet är klart skickar jag sen förhandsvisning så ni kan kolla över att allt känns rätt och bra.

Vi bestämmer sen vilken/vilka dagar materialet ska publiceras och på vilka kanaler (YouTube, Instagram, blogg). I samband med publiceringen skickar jag faktura till er enligt överenskommelse.

Alla samarbeten märks självklart tydligt ut med ”Inlägget är ett betalt samarbete med X” eftersom det gäller inom marknadsföringslagen.

Senaste på YouTube

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.