Livsstil/Vardag Mat och dryck

Märta får ingen tårta när hon fyller år

Ojoj sitter här rätt slut i både kropp och huvud efter att vi har haft Märts första riktigt stora födelsedagskalas med kusinerna. Hon har varit så otroligt lycklig och glad idag att mitt hjärta värker av kärlek.

Jag och Eric älskar ju att laga mat och det blir bara en större och större del av vårt liv. Därför vill vi skapa en tradition när vi har kalas att det bjuds på olika typ av mat eftersom mat är så mycket mer gemenskap, kultur, smak upplevelser, lycka osv. Så i två dagar har vi nu hållit på att förbereda och fixa olika typer av plock som passar både vuxna och barn. Kan säga att jag är så nöjd att vi kunde gör allt själva förutom köttbullarna som vi inte hann med där på slutet.

Det bjöds på snittar, pajer, pasta, pommes, pizzabullar, grillat, sallader och mycket mer och jag tycker det är så synd att jag inte fick med det färdiga buffen på bild. Men det får vi ta nästa gång.

Nu ska jag ladda om diskmaskinen för sjätte gången och sen ladda för att jag ska upp och jobba innan solen går upp.

Ha en fin kväll / Elin

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply