Uppe långt innan tuppen

Denna morgon vaknade jag lite efter 4 och kunde inte somna om. Tänkte att det va ju ingen ovanligt tid för mig förr i tiden när jag skulle upp och jobba så då kunde jag ju lika gärna gå upp och jobba nu med?? Fast att jag nu har valt ett helt annat yrke.

Måste erkänna att det är rätt härligt att sitta här och höra sina egna tankar långt innan alla andra vaknar med en stor kopp kaffe.

rosenskärra
solros

Syrran sparkar mig i röven och det blir så himla bra

En av anledningar till att jag antagligen är uppe såhär tidigt är att jag är så otroligt pepp på livet just nu! Jag vet mer och mer vart jag vill komma här i livet och hur jag ska lägga fokus för att ta mig dit. Sen är min syster precis bakom mig och pushar på att jag ska komma dit. Hon löser just nu jobbiga laster jag haft länge som igår att källaren här snart är redo att målas.

Vi var först hos henne för att få något gjort men det vill inte våran skara på 4 ungar så då bytte vi miljö och här hos mig blev det mycket glada barn som ville leka ihop medans vi tömde källaren på skit.

Jag kan nästan fälla en tår av lättnad när jag vet att källaren inte längre har en trasig stor frys, en trasig torktumlare, en trasig tvättmaskin och en stor orgel som tar plats. Sofie hjälpte mig att få undan all annan bråte att vi kunde ringa hit mamma, pappa och hennes sambo för att lyfta upp allt för trappen. Väldigt tungt men det gick ändå otroligt bra.

gårdsliv
småland

Så idag ska jag inte bara jobba utan gå på nästa last jag har för att lätta på flera tunga stenar i min ryggsäck. Och bilderna i detta inlägg får tala om för er hur otroligt vackert det har varit här denna månaden trots väldigt mycket välbehövligt regn.

Så vill jag avsluta detta inlägg med att om du bär på flera laster som bromsar dig i livet och vardagen? Det kanske finns någon du kan be om hjälp så livet känns lite eller väldigt mycket lättare. Det är verkligen ett tips ifrån mig.

Vi hörs snart igen och tack så jättemycket syrran <3

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
0 Kommentarer
Se alla kommentarer
Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed
Something went wrong. It seems like the playlist you selected does not have any videos

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.