En tur i skogen

Igår hade jag och min syster 100 % kvalitetstid med varandra och våra barn. Snabbt på morgonen bestämde vi oss att ge oss ut i skogen på en lång runda för att hitta svamp. Men vad tråkigt att inse att vildsvinen ätit upp all svamp på bästa trattkantarell stället. men vad gjorde det när barnen va så glada alla dom timmar vi va ute i skogen.

Vid öringtrappan

Vid ett ställe nära en öringtrappa vi har här i närheten har buskar byggt en fantastisk plats att sitta och fika på. Och jag har nog aldrig sett Märta hugga in så på en smörgås som hon gjorde igår. Men inte så konstigt när det smakar så gott att äta ute.

Vi hade verkligen en så otroligt härlig dag och hösten visade sig verkligen från sin bästa sida. Hoppas detta inspirerar dig till att ta dig ut med familjen liten som stor.

Ha en fin dag

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
0 Kommentarer
Se alla kommentarer
Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed
Something went wrong. It seems like the playlist you selected does not have any videos

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.