Så spänd inför morgondagen

Sitter här och har en sån pirrande känsla i magen! Ska snart börja slå in paket och snart kommer nog Eric smyga ut ifrån barnen som sover och hjälpa mig för då ska vi pynta hela köket och förbereda inför att Märta fyller 3 år imorgon.

Herregud vad jag och Eric tycker det här är roligt att vi ska få fira Märta nu när hon hänger med på vad som händer! Tänk vad hon ska bli lycklig och glad när hon får vakna till våran stora överraskning imorgon. Åhhh vad jag älskar det här!

Märta min älskade Märta

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
0 Kommentarer
Se alla kommentarer
Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.