Tänk om det är sista gången jag hinner bada?

Tänk att fast det bara va 4 grader natten som var och riktigt känsla av hösten när jag och barnen gick en lång promenad så va det så skönt i vattnet. Smet iväg när Eric kom hem och det var så otroligt skönt att bara få höra sin inre röst en stund.

När jag stod där vi sjön funderade jag på om det var sista gången jag badade i år? Jag är ju egentligen en sån som skulle vilja våga slänga mig i sjön om det så är snö och is. Jag har ju aldrig prövat det så vem vet?? Jag kanske är en sån som snart slänger mig i sjön och blir en riktigt badare.

Aja vi får helt enkelt se hur det blir..

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
0 Kommentarer
Se alla kommentarer
Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed
Something went wrong. It seems like the playlist you selected does not have any videos

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.