Livsstil/Vardag

Så ser det ut idag

Haha ja det syns kanske att jag varit uppe hela natten och målat. Det va så otroligt skönt att lyssna på podcast och måla att jag helt glömde av tiden och la mig i sängen vid halv 2. Och tack vare dessa många timmar jobb är vi idag äntligen färdiga med hallen nere. Sån känsla att städa bort målarpappen och kunna göra nedervåningen riktigt ren.

Får sen om det blir några timmar till ikväll med penseln när baren sover så är vi ytligare lite närmare att bli klart upp till övervåningen och kan börja med sovrummen.

Och nu kommer dom lovade bilderna om hur långt vi har hunnit.

Trött morsa

Helt galet vilken stor förändring vi fått och det blev så bra. Är så galet nöjd! Nu ska vi bara se om jag lär mig att använda denna ingången? För det gjorde vi inte ens under min uppväxt när farmor och farfar bodde här.

Nu ska jag natta barn och önskar er en fortsatt fin helg/ Elin

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply