Så ser det ut idag

Haha ja det syns kanske att jag varit uppe hela natten och målat. Det va så otroligt skönt att lyssna på podcast och måla att jag helt glömde av tiden och la mig i sängen vid halv 2. Och tack vare dessa många timmar jobb är vi idag äntligen färdiga med hallen nere. Sån känsla att städa bort målarpappen och kunna göra nedervåningen riktigt ren.

Får sen om det blir några timmar till ikväll med penseln när baren sover så är vi ytligare lite närmare att bli klart upp till övervåningen och kan börja med sovrummen.

Och nu kommer dom lovade bilderna om hur långt vi har hunnit.

Trött morsa

Helt galet vilken stor förändring vi fått och det blev så bra. Är så galet nöjd! Nu ska vi bara se om jag lär mig att använda denna ingången? För det gjorde vi inte ens under min uppväxt när farmor och farfar bodde här.

Nu ska jag natta barn och önskar er en fortsatt fin helg/ Elin

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
0 Kommentarer
Se alla kommentarer
Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.