Hemsk smärta i början av älskade september

Tänk att jag börjar höstens första dag med en hemsk smärta i ryggen. Men fick massor med bra tips genom instagram från er. Och jag känner faktiskt att det börjar bli bättre och så fort baren är färdiga med frukosten framför tv-apparaten ska vi ut och gå. Det blir nog bra tror jag.

Funderar på att börja filma till en ny vlogg idag och har ni inte sett den senaste så hittar ni den här under. I slutet svara jag på lite frågor som om vi vill ha flera barn och hur vi håller äktenskapet vid liv.

Så det är bäst jag börjar förbereda för promenaden så det blir i min takt så jag sliper bakslag på ryggen så ska det nog gå bra att vlogga också.

Ha en fin dag/ Elin

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
0 Kommentarer
Se alla kommentarer
Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.