Slutar med kaffe – Del 1

Nu är det ju några dagar sen jag bestämde mig att bara rakt av sluta med kaffe sen jag läste detta https://www.vulverine.se/blogg/koffein-kaffe/ hos Jenny Koos. Har länge tänkt jag ska läsa på om effekterna av koffein i kroppen och nu gjorde jag det.. Sen samtidigt har min bästa vän slutat för 8 veckor sen och hon mår så mycket bättre.

Alltså jag bara älskar kaffe och har i 10 år tid tagit flera koppar om dagen..

Men jag kunde faktiskt sluta utan problem med bara 1 dag då det kändes som om mitt huvud skulle explodera av huvudvärk på kvällen och det var dagen efter sista koppen.

Vilka skillnader hittills?

Den första är ju att jag kissar ju inte kaffe… Ni som vet ni vet vad jag menar med detta och känner mig därför inte lika uttorkad som innan.

Jag har också haft som en svag till strak värk varje dag i livmodern sen blödningar slutade efter att Nils kom och dom är också bort. Om det är slumpen vet jag inte men kommer helt klart berätta om dom kommer tillbaka.

Och jag sover mycket bättre.

Mycket mer hungrig. Har mer lust att äta frukost då jag inte på många år haft något sug på det innan.

Nu har jag ju precis haft en rejäl dipp med min sköldkörtel men jag tror det ovan är för att jag slutat med kaffe. Och jag slutar ju också men kaffe just för att min sköldkörtel ska fungera bättre.

Om 1 vecka får det allt bli ett nytt inlägg så får vi se vad jag märker för skillnad då.

Slutar med kaffe

Ha det gott /Elin

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
0 Kommentarer
Se alla kommentarer
Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed
Something went wrong. It seems like the playlist you selected does not have any videos

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.