Livsstil/Vardag

Slutar med kaffe – Del 1

Nu är det ju några dagar sen jag bestämde mig att bara rakt av sluta med kaffe sen jag läste detta https://www.vulverine.se/blogg/koffein-kaffe/ hos Jenny Koos. Har länge tänkt jag ska läsa på om effekterna av koffein i kroppen och nu gjorde jag det.. Sen samtidigt har min bästa vän slutat för 8 veckor sen och hon mår så mycket bättre.

Alltså jag bara älskar kaffe och har i 10 år tid tagit flera koppar om dagen..

Men jag kunde faktiskt sluta utan problem med bara 1 dag då det kändes som om mitt huvud skulle explodera av huvudvärk på kvällen och det var dagen efter sista koppen.

Vilka skillnader hittills?

Den första är ju att jag kissar ju inte kaffe… Ni som vet ni vet vad jag menar med detta och känner mig därför inte lika uttorkad som innan.

Jag har också haft som en svag till strak värk varje dag i livmodern sen blödningar slutade efter att Nils kom och dom är också bort. Om det är slumpen vet jag inte men kommer helt klart berätta om dom kommer tillbaka.

Och jag sover mycket bättre.

Mycket mer hungrig. Har mer lust att äta frukost då jag inte på många år haft något sug på det innan.

Nu har jag ju precis haft en rejäl dipp med min sköldkörtel men jag tror det ovan är för att jag slutat med kaffe. Och jag slutar ju också men kaffe just för att min sköldkörtel ska fungera bättre.

Om 1 vecka får det allt bli ett nytt inlägg så får vi se vad jag märker för skillnad då.

Slutar med kaffe

Ha det gott /Elin

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply