Familj/Barn Livsstil/Vardag

Att isolera oss helt självklart efter min mardröm som kan bli sann

Jag är lite trött idag eftersom jag låg vaken länge i natt efter en mardröm…. en mardröm som faktiskt kan bli sann.

Jag drömde att jag fick covid och blev så dåligt att jag behövde vård.. Förstår ni då vad som skulle hända med Nils?! Jag är ju hans allt och i drömmen skrek han efter mig så han va helt förstörd och utslagen. Eric va sjuk och ensam med barnen och Nils vill inte ta ersättning.. Usch jag mår bara dåligt av att berätta den här drömmen…

Vi har verkligen isolerat oss nu igen när vi fått nya restriktioner här och jag vet att det kanske inte riktigt skulle bli så hemskt som jag drömde… Men mitt hjärta går sönder av att ens tänka på att han skulle vara så ledsen.. Vet hur det var att komma hem till Vera en gång när hon va helt förstörd då jag skulle vara iväg lite längre en vi provat någon gång för att jobba. Det var hemskt riktigt hemskt.. Det kommer jag aldrig glömma.

//Elin

You Might Also Like...

9 Comments

 • Reply
  Johanna
  4 november, 2020 at 19:00

  Usch, vilken jobbig dröm. Oroar mig också mycket över covid och vi har isolerat oss helt nu i väntan på lillasyster som kommer om ca 4 veckor. Vill verkligen inte bli sjuk som höggravid…

  • Reply
   Elinlewenhaupt
   5 november, 2020 at 09:42

   Jag förstår dig. Vi va helt isolerade en period när jag väntade Nils och jag tyckte det till och med va jobbig att min man behövde vara på jobbet. Vi får hoppas att alla hjälper till och tar ansvar. Önskar dig all lycka till inför lillasysters ankoms 🙂 <3

 • Reply
  Frida
  4 november, 2020 at 19:45

  Jag förstår exakt din känsla… jag har ett barn och jag minns exakt paniken då jag var hennes allt under lång tid. Ingen annan dög och hon ville amma jämnt. Jag var så skräckslagen att något skulle hända så jag inte kunna va hos henne. Jag känner ibland , fortfarande, den paniken över att hon ska bli övergiven. Det är den tunga sidan av att vara mamma och vara så behövd av någon…

  • Reply
   Elinlewenhaupt
   5 november, 2020 at 09:43

   Tack för du skriver och berättar. Ja gud vad tufft det kan vara med dom känslorna.. Mår dåligt bara nu av att tänka på hur ledsen Vera va den gången. Ha en fin dag Frida <3

 • Reply
  Sofie
  4 november, 2020 at 21:51

  Vet precis hur du känner! Har också en liten gosse här hemma som är beroende av mig. Man skulle aldrig utsätta dom för något sånt. Människor får tycka vad de vill för vi isolerar oss och njuter av familjen ❤️

  • Reply
   Elinlewenhaupt
   5 november, 2020 at 09:46

   Tack för att du berättar. Ja nu är det bara Eric som träffar några få på jobbet. Vi får verkligen inte bli sjuka nu när Nils är så liten för vi vet ju inte hur det kan gå. Ja nu får det bli isolering och nu av sin lilla familj <3

 • Reply
  Lillie Stadelmann
  5 november, 2020 at 12:42

  Haft ångest kring detta!
  Vi pratade om det igår, de stora barnen kanske skulle klara det bra men vad skulle hände om jag eller värre, både jag och maken blir så pass dåliga att vi skulle behöva läggas in med två så små hemma…. eller värsta senariet att nån av barnen får det illa (för det finns ju ingen garanti även om majoriteten är äldre…)! Nä om alla kan tänka till nu kanske vi får bukt på smittspridningen

  • Reply
   Elinlewenhaupt
   6 november, 2020 at 17:50

   Det förstår jag verkligen! Du har ju lite fler i familjen som måste träffa andra. Här är det bara Eric som träffa några utav sina arbetskollegor. Hoppas verkligen att alla tar sitt ansvar så vi slipper oroar oss så. Grattis till en väldigt fin tös <3

   • Reply
    Lillie Stadelmann
    8 november, 2020 at 20:29

    Tack fina du och detsamma till ditt senaste lilla charmtroll, så gullig han är ♡
    Ja de måste ju tyvärr det men vi har ändå fått påtala vikten varför de inte ska umgås med vänner som innan. Jag hoppas så innerligt att folk kan tänka till nu!

Leave a Reply