Att isolera oss helt självklart efter min mardröm som kan bli sann

Jag är lite trött idag eftersom jag låg vaken länge i natt efter en mardröm…. en mardröm som faktiskt kan bli sann.

Jag drömde att jag fick covid och blev så dåligt att jag behövde vård.. Förstår ni då vad som skulle hända med Nils?! Jag är ju hans allt och i drömmen skrek han efter mig så han va helt förstörd och utslagen. Eric va sjuk och ensam med barnen och Nils vill inte ta ersättning.. Usch jag mår bara dåligt av att berätta den här drömmen…

Vi har verkligen isolerat oss nu igen när vi fått nya restriktioner här och jag vet att det kanske inte riktigt skulle bli så hemskt som jag drömde… Men mitt hjärta går sönder av att ens tänka på att han skulle vara så ledsen.. Vet hur det var att komma hem till Vera en gång när hon va helt förstörd då jag skulle vara iväg lite längre en vi provat någon gång för att jobba. Det var hemskt riktigt hemskt.. Det kommer jag aldrig glömma.

//Elin

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
9 Kommentarer
Se alla kommentarer
Johanna

Usch, vilken jobbig dröm. Oroar mig också mycket över covid och vi har isolerat oss helt nu i väntan på lillasyster som kommer om ca 4 veckor. Vill verkligen inte bli sjuk som höggravid…

Frida

Jag förstår exakt din känsla… jag har ett barn och jag minns exakt paniken då jag var hennes allt under lång tid. Ingen annan dög och hon ville amma jämnt. Jag var så skräckslagen att något skulle hända så jag inte kunna va hos henne. Jag känner ibland , fortfarande, den paniken över att hon ska bli övergiven. Det är den tunga sidan av att vara mamma och vara så behövd av någon…

Sofie

Vet precis hur du känner! Har också en liten gosse här hemma som är beroende av mig. Man skulle aldrig utsätta dom för något sånt. Människor får tycka vad de vill för vi isolerar oss och njuter av familjen ❤️

Lillie Stadelmann

Haft ångest kring detta!
Vi pratade om det igår, de stora barnen kanske skulle klara det bra men vad skulle hände om jag eller värre, både jag och maken blir så pass dåliga att vi skulle behöva läggas in med två så små hemma…. eller värsta senariet att nån av barnen får det illa (för det finns ju ingen garanti även om majoriteten är äldre…)! Nä om alla kan tänka till nu kanske vi får bukt på smittspridningen

Lillie Stadelmann

Tack fina du och detsamma till ditt senaste lilla charmtroll, så gullig han är ♡
Ja de måste ju tyvärr det men vi har ändå fått påtala vikten varför de inte ska umgås med vänner som innan. Jag hoppas så innerligt att folk kan tänka till nu!

Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.