Nu börja jag tappa hår och bli grå

Hej fina ni!

Vilket otroligt fint väder det är idag och vad vi njuter av detta. Jag trodde jag skulle hinna filma lite idag så jag fixade mig lite på morgon. Då upptäckte jag hur mycket hår jag redan tappat och att jag fått som två gråa fläckar i ”vikarna”

Häftigt egentligen att när Vera kom blev jag alldeles mörk i hårbotten och nu med Nils är jag riktigt grå. Frågan är om jag inte ska passa på att färga håret nu innan det nya fjunet kommer ut för att det vill jag ju inte bleka utan vara så rädd om som mjöligt.

Vi får se vad jag hittar på helt enkelt och någon gång ska ju min hemmafärgning delas på film på min YT eftersom många undrar hur jag gör.

Men om det blir denna gången får vi allt se.

Är inte så besvärad som jag ser ut hahaha

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
3 Kommentarer
Se alla kommentarer
Sara

Usch jag började få gråa hår redan vid 20. 35 nu & kallar mig själv silverräv. Tur det finns färg

trackback

[…] Läs om: Nu börja jag tappa hår och bli grå.. […]

Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.