Livsstil/Vardag

Nu börja jag tappa hår och bli grå

Hej fina ni!

Vilket otroligt fint väder det är idag och vad vi njuter av detta. Jag trodde jag skulle hinna filma lite idag så jag fixade mig lite på morgon. Då upptäckte jag hur mycket hår jag redan tappat och att jag fått som två gråa fläckar i ”vikarna”

Häftigt egentligen att när Vera kom blev jag alldeles mörk i hårbotten och nu med Nils är jag riktigt grå. Frågan är om jag inte ska passa på att färga håret nu innan det nya fjunet kommer ut för att det vill jag ju inte bleka utan vara så rädd om som mjöligt.

Vi får se vad jag hittar på helt enkelt och någon gång ska ju min hemmafärgning delas på film på min YT eftersom många undrar hur jag gör.

Men om det blir denna gången får vi allt se.

Är inte så besvärad som jag ser ut hahaha

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Sara
  12 oktober, 2020 at 16:23

  Usch jag började få gråa hår redan vid 20. 35 nu & kallar mig själv silverräv. Tur det finns färg

  • Reply
   Elinlewenhaupt
   15 oktober, 2020 at 13:11

   Det gör mig inget att jag blir gråhårig som tur är. 🙂

 • Reply
  Slutar med kaffe - Del 1 • Elin Lewenhaupt Slutar med kaffe
  23 oktober, 2020 at 19:39

  […] Läs om: Nu börja jag tappa hår och bli grå.. […]

Leave a Reply