Familj/Barn Livsstil/Vardag

Ska vi titta på en favorit från Little Roomies?

I annonssamarbete med Hemtex

Ni vet vi samsover ju hela familjen och jag måste erkänna att jag älskar det. Men det kanske kommer en tid då det inte funkar längre och då tänker jag förbereda oss. Speciellt mig… buhuuu…

Så nu håller jag på att fundera ut hur tjejernas framtida rum ska se ut. Jag är verkligen helt såld i hemtex nya kollektion Little Roomies då den kollektionen har som matta färgerna som jag verkligen gillar! Jag har ju redan dom kulörerna på kläder, porslin, bloggdesign, väggar och inredning bland annat. Sen att det finns att välja på djur och växter i kollektionen gör mig ju verkligen inte ledsen. Det är ju så stor del av vårt liv vi lever ju i allt det där.

Så ni ska veta att jag blev extra glad när jag såg att dom hade detta mysiga huvudet av en ”Majen” som Märta hade sagt. Alltså en räv. Så det här är en stor favorit från Little Roomies.


Vi älskar ju rävar men kollektionen innehåller också ett gäng andra superfina saker till barnrummet så som mysiga påslakanset, filtar, smarta förvaring och smådetaljer.

Och vet ni vad? Hemtex babykollektion Little Roomies släpps nästa vecka (vecka 36) i butik och online. Så nu ser jag fram emot att få fixa rummet till Vera med räven och annat och inreda så att det blir riktigt mysig och jag hoppas ni vill följa med mig på den resan? Ni kommer i framtiden få se hur det blir.

Ha en fin dag/ Elin

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply