Ska vi titta på en favorit från Little Roomies?

I annonssamarbete med Hemtex

Ni vet vi samsover ju hela familjen och jag måste erkänna att jag älskar det. Men det kanske kommer en tid då det inte funkar längre och då tänker jag förbereda oss. Speciellt mig… buhuuu…

Så nu håller jag på att fundera ut hur tjejernas framtida rum ska se ut. Jag är verkligen helt såld i hemtex nya kollektion Little Roomies då den kollektionen har som matta färgerna som jag verkligen gillar! Jag har ju redan dom kulörerna på kläder, porslin, bloggdesign, väggar och inredning bland annat. Sen att det finns att välja på djur och växter i kollektionen gör mig ju verkligen inte ledsen. Det är ju så stor del av vårt liv vi lever ju i allt det där.

Så ni ska veta att jag blev extra glad när jag såg att dom hade detta mysiga huvudet av en ”Majen” som Märta hade sagt. Alltså en räv. Så det här är en stor favorit från Little Roomies.


Vi älskar ju rävar men kollektionen innehåller också ett gäng andra superfina saker till barnrummet så som mysiga påslakanset, filtar, smarta förvaring och smådetaljer.

Och vet ni vad? Hemtex babykollektion Little Roomies släpps nästa vecka (vecka 36) i butik och online. Så nu ser jag fram emot att få fixa rummet till Vera med räven och annat och inreda så att det blir riktigt mysig och jag hoppas ni vill följa med mig på den resan? Ni kommer i framtiden få se hur det blir.

Ha en fin dag/ Elin

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
0 Kommentarer
Se alla kommentarer
Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.