Livsstil/Vardag

Ska vi titta lite på hur det var i Stockholm?

Hejsan kära ni

Tror jag precis har återhämtat mig från allt som har hänt i augusti och min resa till Stockholm. Trodde verkligen inte att jag var så introvert som jag är men nu har jag verkligen fått det svart på vit. Jag hade verkligen jättekul i stockholm men jag blev helt urladdad av att vara där.

En lite sliten Elin som tog sig igenom Stockholms trafik och kom i tid till Hemtex

Lärde mig en läxa

I fortsättningen kommer jag nog inte boka in så mycket jobb dagarna efter om jag kommer göra liknande saker i framtiden. Så jag fick den hårda vägen lära mig en läxa att jag inte ska försöka jobba när jag behöver återhämta mig.

små många fina saker <3

Älskade att få träffa mina följare

Något av det bästa med hela resan va att jag fick träffa några utav er som följer mig och det var så roligt att kunna se en röd tråd hos mina följare. Alla verkade vara så jordnära och varma människor .

Känner ni igen tjejerna jag var ambassadör med? Andrea Norrman, Susan Törnqvist, Gabriella Joss och Victoria Sandberg? Tänker erkänna att jag inte själv har jättestor koll på dom men verkar vara jätte härliga tjejer fast vi träffades så kort stund.

Just nu sover Vera och Märta vilar framför tvn. Dom är rätt så förkylda och idag har jag en dag jag mest lägger fokus på dom och när dom inte behöver mig försöker jag städa undan kaoset som blivit efter flera veckors intensiv tid.

Ni får ha det bäst så hörs vi snart igen

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply