Ska vi titta lite på hur det var i Stockholm?

Hejsan kära ni

Tror jag precis har återhämtat mig från allt som har hänt i augusti och min resa till Stockholm. Trodde verkligen inte att jag var så introvert som jag är men nu har jag verkligen fått det svart på vit. Jag hade verkligen jättekul i stockholm men jag blev helt urladdad av att vara där.

En lite sliten Elin som tog sig igenom Stockholms trafik och kom i tid till Hemtex

Lärde mig en läxa

I fortsättningen kommer jag nog inte boka in så mycket jobb dagarna efter om jag kommer göra liknande saker i framtiden. Så jag fick den hårda vägen lära mig en läxa att jag inte ska försöka jobba när jag behöver återhämta mig.

små många fina saker <3

Älskade att få träffa mina följare

Något av det bästa med hela resan va att jag fick träffa några utav er som följer mig och det var så roligt att kunna se en röd tråd hos mina följare. Alla verkade vara så jordnära och varma människor .

Känner ni igen tjejerna jag var ambassadör med? Andrea Norrman, Susan Törnqvist, Gabriella Joss och Victoria Sandberg? Tänker erkänna att jag inte själv har jättestor koll på dom men verkar vara jätte härliga tjejer fast vi träffades så kort stund.

Just nu sover Vera och Märta vilar framför tvn. Dom är rätt så förkylda och idag har jag en dag jag mest lägger fokus på dom och när dom inte behöver mig försöker jag städa undan kaoset som blivit efter flera veckors intensiv tid.

Ni får ha det bäst så hörs vi snart igen

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
0 Kommentarer
Se alla kommentarer
Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.