Livsstil/Vardag

Livet just nu

God morgon kära ni

Här sitter jag med en stor kopp kaffe och njuter något otroligt av smaken denna morgon. Kanske är för att jag varvar kaffet med chokladbitar.

Det är verkligen så fint väder nu och det syns ute idag att det kommer fortsätta. Jag älskar ljuset som bilr nu och det blir så många fina bilder så jag tänkte ni får se lite olika utav dom. Laddar redan för hälgen då det ska bli mycket varmare och då tänker jag verkligen vara redo med både kameran och väckarklockan.

Idag ska jag vlogga med min syster

Ja idag tänkte jag vlogga med min syster. Vi ska ha en dag då vi hjälper varandra med barnen samtidigt som vi försöker får så mycket gjort hos båda. Vi båda satsar ju något fruktansvärt på att utveckla odlingen av både grönsaker och blommor i våra trädgårdar så det kan bli stor fokus på det tror jag.

Så nu ska jag plocka fram kläder och frukost till barnen och vänta på att Sofie snart kommer.

Ha en fin dag så kanske vi hörs snart med en ny vlogg med min syrra

/ Elin

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply