Livet just nu

God morgon kära ni

Här sitter jag med en stor kopp kaffe och njuter något otroligt av smaken denna morgon. Kanske är för att jag varvar kaffet med chokladbitar.

Det är verkligen så fint väder nu och det syns ute idag att det kommer fortsätta. Jag älskar ljuset som bilr nu och det blir så många fina bilder så jag tänkte ni får se lite olika utav dom. Laddar redan för hälgen då det ska bli mycket varmare och då tänker jag verkligen vara redo med både kameran och väckarklockan.

Idag ska jag vlogga med min syster

Ja idag tänkte jag vlogga med min syster. Vi ska ha en dag då vi hjälper varandra med barnen samtidigt som vi försöker får så mycket gjort hos båda. Vi båda satsar ju något fruktansvärt på att utveckla odlingen av både grönsaker och blommor i våra trädgårdar så det kan bli stor fokus på det tror jag.

Så nu ska jag plocka fram kläder och frukost till barnen och vänta på att Sofie snart kommer.

Ha en fin dag så kanske vi hörs snart med en ny vlogg med min syrra

/ Elin

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
0 Kommentarer
Se alla kommentarer
Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.