Livsstil/Vardag

Sista April

Herregud tänk att april snart är över och att det redan är första maj i morgon! April har på många sätt varit en fantastisk månad. Jag har orkat så mycket fast min klumpiga kropp och det är mest nu sista dagarna jag fått rätt ont i höfterna men just idag hugger det inte som tidigare dagar.

Igår fick vi som höggravida ny rekommendationer av folkhälsomyndigheten så nu kommer jag bara åka iväg när jag ska till barnmorska. Har faktiskt inte rört mig alls mycket inne i stan sen coronan kom. Fick lite en chock när jag första gången för 1 vecka sen handlade i en större affär och kände mig helt vilsen av alla riktlinjer. Så det betyder ju att jag faktiskt varit duktig och hållt mig hemma redan tidigare. Tur jag har så mycket att göra här hemma.

Nä ville mest titta in och skriva några rader innan jag snart ska ut med baren och hoppas kunna filma lite jobb samtidigt som dom leker.

Bjuder på lite bilder med magen <3 Har ingen helkroppsspegel kvar sen vi började renoveringen så hänger inte riktigt med hur den växer denna gången. Men som jag kan se innan är det ju en helt annan form på den här gravidmagen och vi är så otroligt nyfikna på vem som är där inne.

Va rädda om er / Elin

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply