Sista April

Herregud tänk att april snart är över och att det redan är första maj i morgon! April har på många sätt varit en fantastisk månad. Jag har orkat så mycket fast min klumpiga kropp och det är mest nu sista dagarna jag fått rätt ont i höfterna men just idag hugger det inte som tidigare dagar.

Igår fick vi som höggravida ny rekommendationer av folkhälsomyndigheten så nu kommer jag bara åka iväg när jag ska till barnmorska. Har faktiskt inte rört mig alls mycket inne i stan sen coronan kom. Fick lite en chock när jag första gången för 1 vecka sen handlade i en större affär och kände mig helt vilsen av alla riktlinjer. Så det betyder ju att jag faktiskt varit duktig och hållt mig hemma redan tidigare. Tur jag har så mycket att göra här hemma.

Nä ville mest titta in och skriva några rader innan jag snart ska ut med baren och hoppas kunna filma lite jobb samtidigt som dom leker.

Bjuder på lite bilder med magen <3 Har ingen helkroppsspegel kvar sen vi började renoveringen så hänger inte riktigt med hur den växer denna gången. Men som jag kan se innan är det ju en helt annan form på den här gravidmagen och vi är så otroligt nyfikna på vem som är där inne.

Va rädda om er / Elin

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
1 Kommentar
Se alla kommentarer
Ebba

Så roligt att hitta hit till din blogg! Ja är en nära 30årig tjej i Småland som också väntar tredje barnet (i juli) och har alltid älskat att odla! Kör med tunnel växthus och odlar mest det ja kan äta. I år har ja med haft oerhörd otur med sorgmygg en så blommor blev inga men nu har ja prövat att bredså dahlior och zinnia i back för första gången efter dina tips!! Så spännande!
Ser fram emot mer blogginlägg med både barn graviditet och odling!
Hälsn ebba

Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.