Räknar dagar.. och timmar

Ligger här i sängen och ammar Nils. Han är en så harmonisk liten bebis och jag har just nu ett liv jag verkligen älskar. Försöker njuta så mycket det bara går ❤️

Men vad jag längtar efter att min nya dator ska komma. Därför jag räknar dagar och timmar.. När vi kom hem från BB så kunde jag inte få igång dator och det va inte en överraskning att det snart skulle ske. Vill ju dela så mycket nu med er men det fick helt enkelt bli en semester på riktigt då jag utan dator känt mig så hjälplös. Försökt sköta det med bara mobilen men det va då inte lätt.. Så nu hoppas jag nya dator kommer på måndag och att det snart både kommer vloggar, inlägg här och på insta 😊🙌🏽

Ha det bäst /Elin

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
0 Kommentarer
Se alla kommentarer
Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.