Efter den här bilden slutade vi amma

Det här är så konstigt… när jag erkände på min instagram med en bild att jag aldrig innan jag fått barn skulle amma på det viste jag nu gjort med Vera så blev det vårt avslut.

Det här är dom absolut sista bilderna jag har med henne vid mitt bröst där hon ammar. Vera har amma en till flera gånger varje natt sen hon föddes men denna natt efter bilderna sov hon genom hela. Och jag vaknade på morgonen utsövd och chockad!? Sa till Eric att nu provar vi och se om hon kan sluta utan att det blir ett otroligt konstan skrikande av en väldigt hjärtekrossad Vera. Och det gick!! Hon va lite ledsen 1 minut nästa natt innan hon la sig för att somna om. Och långt innan hade jag lärt henne att hon inte behövde amma för att somna för natten så den biten va redan avklarad.

Detta har gett mig sån ångest inför BB

Jag har ju varit Veras ALLT ifrån start och det är aldrig Eric som får göra någonting med henne utan vi har en riktig lite mammagris. Jag försökte ju börja jobba lite borta när hon va ett halvår men det gick verkligen inte och vi försökte några gånger innan jag fick nog av att höra henne så ledsen. Och detta har ju då fått mig att undra hur i hela friden ska det bli om något händer när vi ska till bb så jag måste vara kvar i dagar?!? Det har gett mig sån ångest inför att åka till BB men nu kan jag äntligen slappna av och veta att amningen har fått ett otroligt bra avslut. Att Vera inte kommer skrika sig hysteriskt ledsen i flera timmar för att hon inte har mammas bröst.

Har varit lite ledsen också att detta fina nu är över med Vera och aldrig kommer igen men det känns skönt att kroppen får vila en liten tid såhär innan nästa bebis kommer och det försöker jag verkligen ha fokus på när jag blir ledsen. Ska bli så spännande att se om det blir en lite tuttgalning igen.

Så här är dom de sista bilderna på mig och mitt älskade barn och jag kan inte låta bli att fälla tårar när ja ser dom.

/Elin

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
0 Kommentarer
Se alla kommentarer
Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed
Something went wrong. It seems like the playlist you selected does not have any videos

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.