Familj/Barn

Så upptäckte jag att jag va Gravid

Det va ju länge sen jag skrev något här inne och det är ju inte konstigt då jag blivit såå dålig av att vara gravid. Men nu går dagarna bättre och bättre känns det som och igår orkade jag till och med in till Eksjö för att träffa nära och kära.

Hur började jag misstänka att jag va gravid?

Jo efter en tredje kväll då jag frös massor och kände som en ballongkänsla i livmoder bestämde jag mig att nästa morgon utesluta att jag inte va gravid.

Tog ett test la det på handfatet och gick ut för att sätta på kaffe i köket och glömde det en liten stund när jag svarade på mejl. Gick in och fick se två tydliga sträck och trodde inte det va sant. Inte ens Eric trodde på det när jag väckte honom för att berätta.

Jag tog 6 test den dagen för att övertyga mig själv att det faktiskt va sant…

Jag som hela mitt liv trot att jag efter så konstig menscykeln och utebliven mens knappt en skulle kunna få barn är istället overkligt fertil.

Det har varit en intensiv höst och så är vi mitt i småbarnsåren så kan säga att det finns bara ett litet tillfälle denna graviditet kunnat bli till. Så det är nog en mening att vi väntar vårt tredje barn och jag hoppas så på att det vill stanna kvar

Tänker att så länge jag mår så här ruskigt dåligt är det någon som växer och mår bra där inne.

Hoppas vi hörs snart igen

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Emma
  3 november, 2019 at 12:03

  Men oh Grattis

 • Reply
  Sanna André
  3 november, 2019 at 13:06

  Men åh! Grattis!

 • Reply
  Kristin
  3 november, 2019 at 14:57

  Stort grattis❤

 • Reply
  Natalie
  5 november, 2019 at 15:47

  Stort grattis Elin <3

 • Reply
  Hannah
  8 november, 2019 at 09:43

  Grattis!!! Jag har en 5-månaders och tappar så sjuuukt mycket hår… hur har det varit för dig med det efter dina två tidigare graviditeter? Jag vill ju egentligen ha långt hår, men funderar ändå på att kapa av det så att det inte ser så stripigt ut…hur har du gjort/tänkt?
  Hälsningar Hannah

Leave a Reply