Livet just nu

Jag känner ju att det helt klart blir bättre och bättre. Men… det känns ju fortfarande väldigt svårt att uppdatera mina sociala medier när jag känner mig så dålig och nere. Det svåraste just nu är väl att jag blir så fruksanvärt yr av att tittta på tv, mobilen eller dataskärmen. Dagarna är som att åka karusell. Vill knappt köra bil så mycket snurrar det ibland.

Men idag är det en bättre dag som sagt och jag har till och med lite bilder att dela med mig av här. Vädret är på riktigt uselt så vi har myst här inne idag och det får ni nu se här.

Kommer det inte bli sol imorgon ryker julen fram här. Jag vill ha massa mysiga lysen överallt istället för mörker. Jag behöver ljus! Speciellt nu.

Så lite kort om hur det är och att jag snart hoppas på mer energi här inne.

Hör snart igen / Elin

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
2 Kommentarer
Se alla kommentarer
Stina

Så himla fina bilder på dig och barnen❤️

Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.