Familj/Barn

Livet just nu

Jag känner ju att det helt klart blir bättre och bättre. Men… det känns ju fortfarande väldigt svårt att uppdatera mina sociala medier när jag känner mig så dålig och nere. Det svåraste just nu är väl att jag blir så fruksanvärt yr av att tittta på tv, mobilen eller dataskärmen. Dagarna är som att åka karusell. Vill knappt köra bil så mycket snurrar det ibland.

Men idag är det en bättre dag som sagt och jag har till och med lite bilder att dela med mig av här. Vädret är på riktigt uselt så vi har myst här inne idag och det får ni nu se här.

Kommer det inte bli sol imorgon ryker julen fram här. Jag vill ha massa mysiga lysen överallt istället för mörker. Jag behöver ljus! Speciellt nu.

Så lite kort om hur det är och att jag snart hoppas på mer energi här inne.

Hör snart igen / Elin

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Stina
  17 november, 2019 at 20:07

  Så himla fina bilder på dig och barnen❤️

  • Reply
   Elinlewenhaupt
   2 januari, 2020 at 06:56

   Tusen Tack Stina! <3

Leave a Reply