Livsstil/Vardag

Renoveringen måste bli klar

Egentligen har jag så mycket annat jag vill göra men jag bara måste få renoveringen klar. Den tynger mig så mycket i allt jag gör. Tänker bara på att jag borde stå och måla när jag försöker göra en inspirerande film till Youtube när jag förökar sticklingar till exempel.

Eller när jag vill göra långa roliga äventyr med barn och det bara känns som jag måste måla Måla MÅLA.

MEN efter i går känns det faktiskt bättre när jag började måla färgen i hallen och att den blir precis som vi tänk. Om inte bättre till och med!

Så nu hoppas jag bara att Nils snart blir hungrig och vill sova så ska jag snart göra klart det sista i en dela av renoveringen så är det helt klart. Jipppie!

Vi hörs imorgon så får ni se hur långt vi kommit då /Elin

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply