Den bästa sommaren på länge

Vet ni vad? Jag har haft den bästa sommaren på länge och det beror i stor sett på en sak.. Att Nils kom och att det gick bra. Jag har så här i efterhand förstår att jag hade riktiga kristankar och när det hela var över har jag slappnat av så mycket och njutit och tänkt at fy tusan vilken tur det gick bra. Fast att jag borde vara med i matchen när jag väntade mitt tredje barn kom nog dessa tankar för jag vet ju precis vad det är jag kan förlora om det hade gått åt helskotta galet… En liten mini människa som man älskar med varje liten cell av sin kropp. Samtidigt va jag ju också rädd att det skulle gå galet och att jag aldrig mer skulle få se mina älskade barn igen…

Nä nog om mina kristankar jag har haft!

Nu gick det så himla bra och jag älskar livet mer en någonsin! Och nu ska jag njuta av min älskade vanliga vardag med mitt gäng! <3

Ha det bäst/ Elin

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
2 Kommentarer
Se alla kommentarer
Ebba

Håller med dig, fick mitt tredje barn nu i juli! Var så orolig för corona och att få föda för tidigt och inte få va med henne på neonatal eller att ja skulle bli dundersjuk och inte orka men också rädd för att vi hade två friska barn sedan innan, varför skulle jag ha sån tur att få tre fina barn. Men så fick jag det och allt gick så bra! Nog för att det har varit lite svettigt och bråkigt emellanåt i sommar men också så underbart att va trebarnsmor! Njuter på ett helt annat sätt denna ggn!
Kram på dig

Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.