Livsstil/Vardag

Den bästa sommaren på länge

Vet ni vad? Jag har haft den bästa sommaren på länge och det beror i stor sett på en sak.. Att Nils kom och att det gick bra. Jag har så här i efterhand förstår att jag hade riktiga kristankar och när det hela var över har jag slappnat av så mycket och njutit och tänkt at fy tusan vilken tur det gick bra. Fast att jag borde vara med i matchen när jag väntade mitt tredje barn kom nog dessa tankar för jag vet ju precis vad det är jag kan förlora om det hade gått åt helskotta galet… En liten mini människa som man älskar med varje liten cell av sin kropp. Samtidigt va jag ju också rädd att det skulle gå galet och att jag aldrig mer skulle få se mina älskade barn igen…

Nä nog om mina kristankar jag har haft!

Nu gick det så himla bra och jag älskar livet mer en någonsin! Och nu ska jag njuta av min älskade vanliga vardag med mitt gäng! <3

Ha det bäst/ Elin

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Ebba
  21 augusti, 2020 at 17:13

  Håller med dig, fick mitt tredje barn nu i juli! Var så orolig för corona och att få föda för tidigt och inte få va med henne på neonatal eller att ja skulle bli dundersjuk och inte orka men också rädd för att vi hade två friska barn sedan innan, varför skulle jag ha sån tur att få tre fina barn. Men så fick jag det och allt gick så bra! Nog för att det har varit lite svettigt och bråkigt emellanåt i sommar men också så underbart att va trebarnsmor! Njuter på ett helt annat sätt denna ggn!
  Kram på dig

  • Reply
   Elinlewenhaupt
   23 augusti, 2020 at 15:04

   Ja men precis! Det blev helt plötsligt så mycket mer att oroa sig över inför det tredje barnet 🙂

   Kramar

Leave a Reply