Livsstil/Vardag

Pratar om ångest och försvinner

Hejsan Kära ni!

Här lägger jag upp ett inlägg om ångest och sen försvinner jag!? Kan tala om att jag mår bara bra och att det kändes mycket bättre efter att jag erkänt för mig själv och berättat för er att jag inte mådde bra.

Det är full ös här och att jag inte skriver här så mycket är för jag har världens teknikstrul med allt.. Typiskt när man känner att grejerna verkligen måste funka.

Men jag har ändå lyckats få ut en vlogg idag som jag gjorden förra veckan. Trodde jag filmade på en onsdag då jag brukar hinna redigera på en torsdag. Men det blev helt fel och nu kom den upp idag istället. Bättre sent än aldrig. Så kicka in på den så vet ni lite vad som händer om dagarna här 🙂

Vi hörs snart igen

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply