Pratar om ångest och försvinner

Hejsan Kära ni!

Här lägger jag upp ett inlägg om ångest och sen försvinner jag!? Kan tala om att jag mår bara bra och att det kändes mycket bättre efter att jag erkänt för mig själv och berättat för er att jag inte mådde bra.

Det är full ös här och att jag inte skriver här så mycket är för jag har världens teknikstrul med allt.. Typiskt när man känner att grejerna verkligen måste funka.

Men jag har ändå lyckats få ut en vlogg idag som jag gjorden förra veckan. Trodde jag filmade på en onsdag då jag brukar hinna redigera på en torsdag. Men det blev helt fel och nu kom den upp idag istället. Bättre sent än aldrig. Så kicka in på den så vet ni lite vad som händer om dagarna här 🙂

Vi hörs snart igen

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
0 Kommentarer
Se alla kommentarer
Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.