Ny kollektion med Hemtex

I annonssamarbete med Hemtex

Vet ni?!? Det här är så roligt att jag vet knappt vart jag ska börja. Jag kommer göra ett kommande samarbete med Hemtex där dom lanserar en ny kollektion inom inredning för baby. Den nya kollektionen heter Little Roomies.

Och nu får jag möjligheten att välja ut 10 av er som den 29/8 som får komma på ett härligt frukostevent med Hemtex på Regeringsgatan i Stockholm där ni får spana in nya kollektionen. Det är i mellan klockan 9-10 och det kommer bjudas på frukost som sagt samt en preview av nya kollektionen.

Hur har jag chans att få en plats på eventet?

Motivera kort här i kommentarsfältet varför just du vill komma så kommer jag välja ut 10 utav er i helgen. Det här kommer bli så roligt och jag ser verkligen fram emot att se vilka som blir valda och kommer vara med mig i Stockholm på eventet med Hemtex och andra bloggare.

Åh det här kommer bli så kul!

Ha det bäst så hörs vi snart igen ! 🙂

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
6 Kommentarer
Se alla kommentarer
Pauline Stenwall

Åh vilken drömresa!
Motivera kort måste vara en av mina sämre förmågor. Min man sa direkt att detta skulle du vara värd att åka på! Det hade varit så roligt för dig.

Så här kör vi: förra sommaren spenderade jag och min minsta dotter inne på neo då hon är född i v28+3. Vi ska till hösten göra hennes sovrum så vad vore mer perfekt än att få åka på detta frukostevent? Det skulle vi vara värda ❤️ Och inte minst skulle jag så gärna få möta Dig i verkliga livet

Kram Pauline

Hanna Majava

Som småbarnsmamma har jag på nåt sätt lyckats med att isolera mig totalt från allt socialt umgänge, roliga evenemang och spontana resor. Naturligt kanske men hela mitt väsen ropar efter nya intryck, nya bekantskaper och skratt från botten av magen. Hoppas innerligt på en vinst

Anna Larsson

Hej Elin! Vad fint det ser ut 🙂 Jag & min sambo väntar vårt första barn, vi har BF 23 sept, så det börjar närma sig, en liten pojke. Det skulle vara jätteroligt att få följa med & få inspiration till barnrummet 🙂 Jag har Instagram kontot @lovenorthernsweden Kram Anna

Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed
Something went wrong. It seems like the playlist you selected does not have any videos

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.