Livsstil/Vardag

Det här gör jag idag

Ska vårat sovrum bli blått?

Nu ska jag berättat lite vad som hänt idag innan vi ska pratat om vad vi har för planer med sovrummet nu under Eric semester.

Kan berätta att jag två dagar i rad nu har haft en så otrolig smärta i min högra sida nära livmodern att jag behövt äta värktabletter. Fortsätter detta ska jag verkligen söka vård i morgon och se vad dom säger. Jag har varit inne för detta en gång tidigare i mitt liv och det kan vara så att jag bara har ägglossning i från helvetet. Blääää.

Trots väldigt väldigt ont har jag idag haft möte med en tjej här där vi har pratat om något som ska skapas i framtiden. Ingenting är spikat men detta mötet kändes såå otroligt bra att jag verkligen ser fram emot vad det kan ge. Och jag kommer verkligen berätta mer om det om allt blir av.

Sen proppad med värktabletter åkte jag in till stan för att hämta färg till ett skåp vi har under tv och färgprover i form av lappar till sovrummet för att bestämma oss för en form av blå på väggarna där.

Känner att det är lite omöjligt för er att se hur färgerna exakt ser ut men ni kanske kan förstå lite i vilka banor vi tänker. Och jag tänkte att ni skulle få hänga med på resan från vitt till blått

Vi va rätt överens vid första titten om att välja bort två färger men sen efter det har Eric och jag två helt olika favoriter så då är det som det brukar vara. När det kommer till inredning har vi helt olika smaker vad jag tror i alla fall. Har försökt få Eric att göra en anslagstavla på Pinterest så jag kan förstå han stil lite mer. Tänker det ska bli lättare att mötas på halva vägen om jag vet hur kan tänker.

Så vi får väl helt enkelt se hur det blir och hoppas att vi faller för samma färg till slut. Så återkommer jag med ett nytt inlägg när valet är gjort.

Ni får ha en fin kväll

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply