Nu ska vi inte bo mer i stan

Kom precis hem från två nätter i Eksjö. Sen Eric började jobba inom brandkåren igen så har vi haft veckor eller framför allt helger som vi har bott inne i stan när han har jour.

Jag ska erkänna att detta har varit väldigt nyttigt för mig och för barnen med. Och det bästa med det hela är att barnen har fått så fin tid ihop med sin farmor och farfar varje gång för mormor och morfar ser dom ju nästan varje dag här när dom är så nära grannar.

Men nu är det slut på detta för i år för Eric ska gå hem och vara pappaledig till nästa år. Och jag ska satsa på företaget så att hjärnan nästa exploderar haha. Eller nästan i alla fall. Ska försöka veckan som kommer komma på hur dom närmaste månaderna ska se ut då jag i sista sekund hoppad på en kurs på nätet som ska lyfta företaget ytligaste.

Älskar att Eric själv har bestämt och tar föräldrar tjänstgöring så länge <3

Så nu ska jag inte sitta mer här utan vänta på att ungarna vaknar i bilen och under tiden gå ut och njut av och hur makalöst vackert vi bor och hur obeskrivligt mycket jag älskar denna platsen!

Ha en fortsatt härlig söndag

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
0 Kommentarer
Se alla kommentarer
Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.