Livsstil/Vardag

Hoppas på tid hos läkare

Alltså ska vi titta på hur jag ser ut i mina ögon?! Detta är nog den minst smickrande bilden jag lägger upp här men så här ser det ut …

Mina ögon mår verkligen inte bra och nu sitter jag och väntar på att dom ska ringa upp mig från sjukhuset. Igårkväll kände jag att detta var så ohållbart när jag bokade av mötet som jag hade idag att jag måste söka hjälp istället.

Ska verkligen slänga allt smink jag har som varit i kontakt med ögonen för jag börjar tro att jag fått någon skit att växa i sminket. Har haft Isadoras mascara i alla år men nu ska jag prova Idun efter så otroligt många tips från er om den mascaran.

Så detta är lite vad jag ska göra idag.. hoppas få hjälp och sen sitta här vi datorn och göra massa jobb. Inte så roligt att spela in vlogg eller ta bilder när ögonen inte mår bra. Så det är mitt liv just nu.

Ha en fin dag / Elin

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply