Lite lätt nervös idag

Sitter här och försöker få någonting gjort i jobbväg här på datorn med en kopp kaffe. Men mina tankar svävar bara iväg på att jag ska för första gången i mitt liv spela in en podd. Så sjukt spännande!

Jag lyssnar själv på väldigt mycket poddar då det ger så otroligt mycket inspiration och pepp. Och så sist men inte minst kunskap.

Jag kan inte ens skriva vettigt här märker jag så det är väl bäst jag fortsätter vara nervös och får i mig det där kaffet. Vem vet jag? jag kanske får blodad tand och sen själv börjar podda?Who knows….

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
0 Kommentarer
Se alla kommentarer
Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.