Amma en 10 månaders och längta ut

God morgon

Sitter här inne som igår vid denna tiden och längtar ut till vårat stora projekt köksträdgården. Det är bara så mycket som måste fixas här innen innan vi kan ta oss ut. Och det viktigaste är nog att barnen får vakna i sin takt för att sen äta frukost i sin takt. Annars kanske vi startar kaos för resten av dagen..

Det är ju inte konstigt man längtar ut för igår kom vi mycket längre en vad jag trodde med köksträdgården. Vi han anlägga två stora bäddar som vi idag ska satsa stenhårt på att få ut massa frön i och sättlökar i idag bland annat.

Har flera bilder till er på vad vi gjorde igår ute men idag får ni istället ta del av våran mysmorgon vi hade igår. Kunde inte i min vildaste fantasi tro att det skulle vara så mysigt att amma en 10 månaders.

Vi hör snart igen och då blir det en bomb av köksträdgård bilder.

Ha en fin söndag

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
2 Kommentarer
Se alla kommentarer
My

Va är det för Fin klänning du har på dig?

Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.