Livsstil/Vardag

Ska vi titta på Maj i lite bilder?

Insåg idag när jag gick upp tidigt innan resten av familjen att maj snart är förbi. Satt en bra stund vid datorn med kaffet i hand innan jag tog kameran och åkte in till Eksjö.

Idag började jag på ett jobb där ett företag vill ha en film om sin verksamhet. Jätteroligt med tanke på att det var mitt jobb en gång i tiden. Spännande att också utmanar sig själv med att göra något nytt.

Elsa, älskade Elsa

Efter jobbet i gamla stan i Eksjö åkte jag upp till granngården för att köpa frön så vi kunde så dill. Helt glömt bort detta och nu när vi har så stort land är det ju klart vi ska ha egen dill till all mat och sen krondill till kräftorna vi fiskar.

Den vackraste av alla kvällar i Maj

Så i mellan småbarn som inte riktigt varit på sitt gladaste humör har vi ändå lyckats så solrosor, dill och en bra bit med senap. Ska bli så spännande om vi kan skörda till att göra egen senap inför julen.

Viggen och Märta

Eftersom vi gav upp med att få barnen på bättre humör så satte vi oss hela familjen och tog en sväng i bilen över till ydre medans de sov gott. Hitta ett litet favoritställe att handla på och det är rydsnäs lilla lanthandel. Dom har väldigt mycket av närproducerat och det gillar vi starkt.

Det finaste jag har <3

Väl hemma fick det bli svenska närproducerade jordgubbar, mjölk och en stor klick grädde på innan Märta skulle få var med att klippa gräset. Våran automower är på på verkstad så nu märker man helt plötsligt vilket jobb den gör.

Mina kinda höns ruvade fram 20 kycklingar och alla blev sålda i ett nafs.

Nu ska jag bara fixa litet till här på dator innan jag tar kvällen. Ska krama det sista ur hjärnan och se om jag kan få något gjort på mina kanaler. Hoppas så att det kanske kommer upp en vlogg eller första delen av köksträdgården kanske på youtube om jag har tur denna veckan.

Att få odla så mycket tillsammans

Ni får ha det bäst så hörs vi snart igen <3

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply