Kände mig så ensam som förälder

Denna veckan börjar verkligen så mycket bättre en vad den förra gjorde. Och igår hade vi verkligen en toppen dag och idag också när jag både fick mycket gjort plus kunde leka massor med baren och alla var glada.

Men alltså förra veckan…. Eric var hemma men aldrig hemma typ. Han fick jobba så konstiga tider och hela helgen blev bokad på jobb och måsten där det inte fanns några tider att gå efter och med facit i hand skulle jag kört på som det vore en vecka han jobbade helt borta och inte kommit hem.

Jag vet inte riktigt vad jag vill komma med detta inlägg mer en att berätta att jag kände mig så otroligt ensam i föräldraskapet och allt vad det innebär. Att det är så hos oss också som hos alla andra för jag har då aldrig hört om motsatsen Det va jag i allt kaos med tron i att få lite mer hjälp.

Men som sagt denna veckan börjar bra och jag har mer energi nu en jag hade någon dag förra veckan.

/ Elin

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
0 Kommentarer
Se alla kommentarer
Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.