Familj/Barn

Kände mig så ensam som förälder

Denna veckan börjar verkligen så mycket bättre en vad den förra gjorde. Och igår hade vi verkligen en toppen dag och idag också när jag både fick mycket gjort plus kunde leka massor med baren och alla var glada.

Men alltså förra veckan…. Eric var hemma men aldrig hemma typ. Han fick jobba så konstiga tider och hela helgen blev bokad på jobb och måsten där det inte fanns några tider att gå efter och med facit i hand skulle jag kört på som det vore en vecka han jobbade helt borta och inte kommit hem.

Jag vet inte riktigt vad jag vill komma med detta inlägg mer en att berätta att jag kände mig så otroligt ensam i föräldraskapet och allt vad det innebär. Att det är så hos oss också som hos alla andra för jag har då aldrig hört om motsatsen Det va jag i allt kaos med tron i att få lite mer hjälp.

Men som sagt denna veckan börjar bra och jag har mer energi nu en jag hade någon dag förra veckan.

/ Elin

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply