Gjordnära har varit här

Idag har jag bara tagit det lugnt och njutit av tiden med mina barn då jag knappt sett dom på de två dagar Daniel och Troll från Gjordnära varit här och flyttat på vårat gamla tunnelväxthus och gjort det större.

Jag är så otroligt glad och ödmjuk till dom två dagar som har varit och att det nu känns som vi har dubbelt så mycket plats att odla på och ett helt nytt tunnelväxthus fast att vi använd så mycket av det gamla för att bygga detta större nya.

Gjordnära har varit här
Daniel Troll och Jag

Förarbetet på min Youtube-kanal

Ni kommer inom en snar framtid få följa med på hur nedmonteringen, flytten och uppbyggnaden gick till med tunnelväxthuset men så länge kan ni följa med mig veckan innan dom kom här under på min Youtube- kanal.

Ni får ha det så bra så hörs vi snart igen/ Elin

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
1 Kommentar
Se alla kommentarer
trackback

[…] hallon nu skulle få bli en oas där vi odlar. Och efter några dagars jobb (Ni kan se förarbetet HÄR) hade jag tillsammans med nära och kära gjort färdigt nya platsen dit tunnelväxthuset skulle […]

Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.