Trädgård/odling

Gjordnära har varit här

Idag har jag bara tagit det lugnt och njutit av tiden med mina barn då jag knappt sett dom på de två dagar Daniel och Troll från Gjordnära varit här och flyttat på vårat gamla tunnelväxthus och gjort det större.

Jag är så otroligt glad och ödmjuk till dom två dagar som har varit och att det nu känns som vi har dubbelt så mycket plats att odla på och ett helt nytt tunnelväxthus fast att vi använd så mycket av det gamla för att bygga detta större nya.

Gjordnära har varit här
Daniel Troll och Jag

Förarbetet på min Youtube-kanal

Ni kommer inom en snar framtid få följa med på hur nedmonteringen, flytten och uppbyggnaden gick till med tunnelväxthuset men så länge kan ni följa med mig veckan innan dom kom här under på min Youtube- kanal.

Ni får ha det så bra så hörs vi snart igen/ Elin

You Might Also Like...

1 Comment

Leave a Reply