Elin Lewenhaupt blogg

Jag har samma nyårslöftet som förra året

Undra om jag dom senast åren haft något nyårslöfte och delat det med dig? Jag kan inte komma på något men skulle säkert hitta några rader någonstans om jag grävde i bland mina texter överallt.

Förra året hade jag ett och det vet jag att jag aldrig berättat om men jag kör ju på samma i år så nu ska du få veta..

Jag har som nyårslöfte igen att försöka använda så lite skönhetsfilter på mig själv i socialmedier. Ett tag använde jag det så mycket att jag hade svårt för min egen helt vanliga spegelbild. Sen vill jag så gärna att du ska känna igen mig om vi träffas i verkliga livet.

Jag har faktiskt själv haft svårt att placera personer i mitt huvud när jag fått se dom utan filter i verkligheten. Det har fått mig för länge sen att tänka till…

Dömer verkligen ingen som använder filter för jag själv trillade ditt och gjorde det igår. Det är så lätt att tycka så mycket bättre om en film eller bild på sig själv i story när det på ett ögonblickssekund med fingret går att få på ett filter som får dig att både se piggare och yngre ut.

Så mitt nyårslöfte är att igen försöka vara mer snäll emot mig själv. Vad är ditt?

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
0 Kommentarer
Se alla kommentarer
Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed
Something went wrong. It seems like the playlist you selected does not have any videos

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.