Livsstil/Vardag

Jag har samma nyårslöftet som förra året

Undra om jag dom senast åren haft något nyårslöfte och delat det med dig? Jag kan inte komma på något men skulle säkert hitta några rader någonstans om jag grävde i bland mina texter överallt.

Förra året hade jag ett och det vet jag att jag aldrig berättat om men jag kör ju på samma i år så nu ska du få veta..

Jag har som nyårslöfte igen att försöka använda så lite skönhetsfilter på mig själv i socialmedier. Ett tag använde jag det så mycket att jag hade svårt för min egen helt vanliga spegelbild. Sen vill jag så gärna att du ska känna igen mig om vi träffas i verkliga livet.

Jag har faktiskt själv haft svårt att placera personer i mitt huvud när jag fått se dom utan filter i verkligheten. Det har fått mig för länge sen att tänka till…

Dömer verkligen ingen som använder filter för jag själv trillade ditt och gjorde det igår. Det är så lätt att tycka så mycket bättre om en film eller bild på sig själv i story när det på ett ögonblickssekund med fingret går att få på ett filter som får dig att både se piggare och yngre ut.

Så mitt nyårslöfte är att igen försöka vara mer snäll emot mig själv. Vad är ditt?

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply