Sorg gör en väldigt trött

Mitt huvud fungerar inte just nu och sorgen gör mig väldigt trött och då får jag för mig att jag ska blogga…..? Men det är väl så att det är skönt att skriva av sig lite och att det sen kommer kännas bättre hoppas jag.

Mitt hem har helt plötsligt förvandlats till min farmors hem igen och överallt ser jag nu i huset hur det såg ut när hon bodde här.

Det som är så sorgligt är att jag precis några timmar innan hon dog började prata med mina syskon, mamma och pappa om att nu borde vi ju få hämta farmor eftersom hon fått sitt vaccin färdigt. Kramas, ta en fika och åka runt här i byn och se vad som hänt sen pandemin började.

Åh vad jag kommer sakna henne <3

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
0 Kommentarer
Se alla kommentarer
Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.