Därför har jag tagit en paus – Renoveringen just nu

Nä vet ni vad jag behövde verkligen en paus från mina sociala medier och bara fokusera på att få det klart med renoveringen så vi får ett fullt fungerande hem här. Det är så sjukt svårt att få en vanlig vardag och sköta mitt jobb när jag hela tiden tänker på att jag vill få det klart där uppe på… Tror jag aldrig haft en paus någonsin så det passar ju bra nu vid jul.

Så nu lägger jag varje minut uppe och som det ser ut nu kommer vi nog vara klara vi jul som jag verkligen hoppats och önskat. Det har ju hänt lite sen sist och här får du lite före och efterbilder.

Före
Efter
Före
Efter
Före
Efter

Vi hörs igen när vi sover på övervåningen // Elin

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
0 Kommentarer
Se alla kommentarer
Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.