Ingen sovmorgon med mitt yrkesval

God morgon kära ni

Har suttit här vi dator en bra stund för att jobba med allt möjligt jag behöver. Har den sist tiden börjat ställa klockan på morgonen tidigt som rakan för att slippa göra det under dagarna när jag vill vara med min familj ute.

Det kanske har varit lite väl varmt några dagar nu för så små barn som vi har men vi har turats om att hålla dom i skuggan medans den andra har fått något gjort i trädgården eller på gården.

Jag har till exempelt börjat städa i alla vrår som bara går. Har haft som mål detta år att när 2020 börjar ska jag gjort mig av med allt onödig jag äger och få ordning på allt som jag vill ha kvar.

Så igår ute i ladugården började jag samla olika högar på sånt som ska försvinna härifrån samtidigt som jag får ordning på allt som ska vara kvar. Kan tala om att det finns 5 byggnader här på gården och i alla kan jag hitta saker som är snabbt inkastade som ska vara till trädgården och alla odlingar. Eller alla verktyg som ligger överallt.. Ska bli så skönt när allt finns på samma plats där det ska vara.

Så nu vet ni lite vad jag gör om dagarna och att det inte blir så mycket sömn just nu för jag vaknar tidigt och är uppe sen för att ta vara på varje lite minut av hur härligt livet det är just nu. För trots vi är hemma och jag städar mycket så är det på något sätt så otroligt härligt.

Kanske är för jag fått saker gjorda som jag längtat efter att orka göra i många år och nu gör jag det.

Ha det bäst så hörs vi snart igen med lite bilder ifrån städningen

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
2 Kommentarer
Se alla kommentarer
Jossan

Vill gärna se bilder från städningen! Kan du inte göra en husvisning på youtube? Eller ta lite bilder inne i ert hus? Ni verkar ha så mysigt

Och när kommer videon hur du sköter ditt hår? Det är så himla vackert

Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.