Graviditetstest och läkartid för sköldkörteln

Det REGNAR!!

Jag kommer inte ihåg sist jag slappnade av så i kroppen som jag gör idag. Jag har den sista tiden slaviskt följt väderapparna för att se om det ska komma regn. Och så idag har det regnat från och till hela dagen. JAG BARA ÄLSKAR DET! Har varit så stressad detta året över att det inte kommit något regn och det är ju helt klart torkan från förra året som fortfarande känns i kroppen. det vore total katastrof om det blir så tort igen..

Men nu ska jag berätta en annan sak om varför det har varit lite tomt med uppdateringar på mina kanaler…

barn och höns på landet
Eric och Märta vid hönshuset

Jag har inte mått bra..

Under den här tiden brukar jag sprudla av energi men fick verkligen kämpa mig igenom dagen. Jag har mått så sjukt dåligt.. Och hade bara ren tur att när jag läste Johanna Ljungqvist (känd som @yayanaomi ) inlägg i början av april som poletten trillade ner. Inlägget hittar ni HÄR. Är jag gravid igen av min första tanke??

Graviditetstest och läkartid för sköldkörteln

Problem med sköldkörteln har alltid för mig betytt att jag är gravid. Köpte test och planerade in tid för att lämna blod. Graviditetstestet var negativt men blodprovet visade ändå på sköldkörtelproblem. Som icke gravid denna gången hade jag mer symtom man kan ha av sköldkörtelproblem. Som gravid blir jag så fruktansvärt låg. Brukar säga till Eric att det är som demoner tar över mitt huvud.

Graviditetstest och läkartid för sköldkörteln

Rasade i vikt och svettades

Förutom att jag började bli sjukt deprimerad och trött så rasade jag i vikt och svettades något galet mycket. Har inte köpt alls mycket kläder sen Vera kom. Men blev mer och mer bekymrad när mina nya fina kläder från revolution race inte passade längre.

Men nu har jag pratat med min läkare och har börjat med 25 mg levaxin och jag känner redan så otroligt stor skillnad i mitt mående. Och tror framförallt att det kommer märkas här då jag har många inlägg jag vill få ut.

Vill verkligen skriva om detta då jag tänker på hur många det faktiskt är som kanske går runt med sköldkörtelproblem och kanske tror de blivit knäppa i huvudet när det finns hjälp att få. Många i min släkt har det så det är inte konstigt att jag har det. Men vill verkligen att ni går in på johannas inlägg och läser där hon skriver så bra om symtomen på sköldkörtelproblem.

Hoppas detta inlägg med kan hjälpa någon som Johanna Ljungqvist inlägg hjälpte mig.

Ha en fortsatt fin dag och hoppas det regnart eller regnar hos dig med <3

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
4 Kommentarer
Se alla kommentarer
Lena Martinsson

Skönt att höra att du mår bättre. Jag hade inflammation på sköldkörteln för många år sedan när barnen var små. Mådde otroligt dåligt med hjärtklappning, skakningar, ljudkänslig,svettades och rasade i vikt. Fick diagnosen och behandling som avslutades senare . Det läkte ut men kan komma tillbaka som underproduktion. Har dock inte gjort det Tack och lov. Så jag förstår hur du har mått.
Krya på dig och kram.
Lena

Nette

Hejsan. Hittade hit via Eksjös sida och hamnade vid detta inlägg. Jag lider också av sköldkörtelproblem, hypotyreos. Tycker dock att dina symptom låter mer som hypertyreos och de ska inte behandlas med levaxin. Vid hypertyreos förskrivs man sköldkörtelhämmande mediciner, så kallad tyreostatika. Hoppas du mår bättre snart! Fina bilder på din blogg!

Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed
Something went wrong. It seems like the playlist you selected does not have any videos

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.