Firar 5 månaders bebis med lite magiska bilder från sovrummet

Herregud Nils är redan 5 månader och om man tyckte tiden med sitt andra barn gick fort då ska vi inte tala om hur fort det går med ens tredje…

Förutom att fira Nils 5 månaders dag med en fabulös fotografering som du får ta del av här så har det varit en mycket lugn dag inomhus. Vi hade planer på att komma ut men när det började regna så gav jag upp mina planer på att ge mig ut med hela gänget.

Så denna dagen har mest bestått av mys och massa småplock i varje hörn här inne. Det är ju som tur va den tiden av året då man inte får ångest av att ha en hel dag inne med sina ungar speciellt inte när det regnar också.

// Elin

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
2 Kommentarer
Se alla kommentarer
Josefine

Så himla fina bilder! Han är så gullig så jag dör

Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.