Imorgon börjar ett nytt kapitel

Tänk att denna dagen äntligen är här! Dagen då Eric slutar sitt jobb och börjar ett nytt på Måndag. Ett nytt jobb som kommer ge oss så mycket mer tid ihop. För det är ju det viktigaste vi har tiden vi får vara med varandra.

Det är så mycket jag egentligen vill berätta men som jag får hålla privat av flera skäll men det kommer bli en så stor förändring för oss och så himla bra allting. Så snart när Eric kommer hem ska vi skåla för att livet kommer bli så mycket annorlunda.

Åhhh vad glad jag är!

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
0 Kommentarer
Se alla kommentarer
Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.