En riktigt bra tisdag

Idag vaknade jag faktiskt riktigt trött men efter att jag peppat igång mig själv med att försöka få lite gjort och starta en inspelning av vlogg så ordnade allt upp sig. Det var då jag lyfte på Nils och tittade på han och mig i spegeln som jag fick inspirationen till mina bilder i dagen inlägg.

Så mycket hår

När jag ser bilderna förstår jag att många reagerar på Nils hår för det blir ju inte mindre och när det är så fett som det är nu blir det extra mörkt på bilderna. Tänk att vi fick en sån fin liten älskad hårboll som nu sover gott i sängen. Märta och Vera tittar på tv och så fort dom också sover ska jag måla det sista upp vid trappen. Renoveringen blev inte klart i augusti men man kan ju hoppas på i september? Hehe

Ha det bäst/ Elin

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
0 Kommentarer
Se alla kommentarer
Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.