Livsstil/Vardag

En riktigt bra tisdag

Idag vaknade jag faktiskt riktigt trött men efter att jag peppat igång mig själv med att försöka få lite gjort och starta en inspelning av vlogg så ordnade allt upp sig. Det var då jag lyfte på Nils och tittade på han och mig i spegeln som jag fick inspirationen till mina bilder i dagen inlägg.

Så mycket hår

När jag ser bilderna förstår jag att många reagerar på Nils hår för det blir ju inte mindre och när det är så fett som det är nu blir det extra mörkt på bilderna. Tänk att vi fick en sån fin liten älskad hårboll som nu sover gott i sängen. Märta och Vera tittar på tv och så fort dom också sover ska jag måla det sista upp vid trappen. Renoveringen blev inte klart i augusti men man kan ju hoppas på i september? Hehe

Ha det bäst/ Elin

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply