En dörr vi aldrig använt

Igår började jag med det stora projektet att få ordning på våran veranda och ingången dit. Jag hann med att måla tvätta allt igår så idag har jag fått på ett första lager med vit färg på allt som inte hade färg innan.

Viken stor skillnad det blev bara på att tvätta hela verandan och få på lite färg!

Det är svårt för mig att använda denna ingången då jag bara några fåtal gånger gjort det i mitt liv när farmor och farfar bodde här. Så det sitter liksom djupt i ryggraden att jag ska ska ta den andra dörren. Och inte blir det ju lättare nu när vi haft det andra som våran ingång i flera år.

Men får vi bara ordning på allt kommer det nog inte alls bli svårt att börja använda våran nya fina ingång. Det svåra blir att försöka reparera betongtrappan men har nog ett tanke om hur det ska gå till i helgen.

Ha det gott/ Elin

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
0 Kommentarer
Se alla kommentarer
Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed
Something went wrong. It seems like the playlist you selected does not have any videos

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.