Livsstil/Vardag

En dörr vi aldrig använt

Igår började jag med det stora projektet att få ordning på våran veranda och ingången dit. Jag hann med att måla tvätta allt igår så idag har jag fått på ett första lager med vit färg på allt som inte hade färg innan.

Viken stor skillnad det blev bara på att tvätta hela verandan och få på lite färg!

Det är svårt för mig att använda denna ingången då jag bara några fåtal gånger gjort det i mitt liv när farmor och farfar bodde här. Så det sitter liksom djupt i ryggraden att jag ska ska ta den andra dörren. Och inte blir det ju lättare nu när vi haft det andra som våran ingång i flera år.

Men får vi bara ordning på allt kommer det nog inte alls bli svårt att börja använda våran nya fina ingång. Det svåra blir att försöka reparera betongtrappan men har nog ett tanke om hur det ska gå till i helgen.

Ha det gott/ Elin

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply