Så kommer vi fira påsk

Hoppas allt är bra med er trots omständigheterna som råder?

Jag vill bara med detta inlägg kanske får fler att tänka till då jag ser flera som ser ut att planera påsk precis som vanligt……

I år kommer det bara vara Eric och jag med barnen och det betyder att flera av våra familjemedlemmar kommer sitta ensamma nu i påsk bland annat Eric föräldrar kommer sitta ensamma i påsk och mina föräldrar. Det är väldigt ledsamt och tråkigt. Det här är inte för att skrämmas utan vi måste verkligen hjälpas åt att bromsa sjuka in till sjukhuset.

Jag har nära anhöriga som jobbar på sjukhuset och som är i riskgruppen. Vi gör det för dom eller hur??

/Elin

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
0 Kommentarer
Se alla kommentarer
Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.