Första sommaren med Zinnia

Hejsan kära ni

Vet ni att idag tar Eric semester och att en vecka ensam med barnen är över. För mig går veckorna när jag är ensam så fruktansvärt fort. Jag är som mest kreativ då och det kanske är för att jag vet jag är själv och måste köra hela racet själv. Det liksom går som tåget alltihopa.

zinnia i min köksträdgård
Zinnia i min köksträdgård

Igår Kväll när Märta slocknade snabbt på soffan eftera att haft så otroligt roligt med sina kusiner hela dagen gick Vera och jag ut för att plocka min första bukett med zinnia.

Har aldrig haft zinnia innan och börjar mer och mer undra varför? Jag kanske har haft jättetur men jag upplever den som väldigt lättodlad. Jag sådde ju både i jordkuber och sen lite i panik en hel påse i en back för jag ville ha fler. Och det gick hur bra som helst att dela på dom och sätta ut i landet.

Första sommaren med Zinnia

Skrev ju tidigare i Våras om min första upplevelse av Zinnia och att jag redan då trodde den va lätt odlad.

första sommaren med zinnia

Så nu har jag alltså plockat min första bukett med Zinnia och vad jag kan se kommer verkligen denna blomma att komma till användning i mitt kreativa skapande. Och jag hoppas verkligen det kommer komma flera bilder både här och på mina andra kanaler som inspirerar er.

 plockat min första bukett med Zinnia

Nu ska jag bara klä på barnen och släppa ut hönsen för att sen äta frukost hos barnens mormor och morfar.

Önskar er en fantastisk fin dag

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
0 Kommentarer
Se alla kommentarer
Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.