Trädgård/odling

Första sommaren med Zinnia

Hejsan kära ni

Vet ni att idag tar Eric semester och att en vecka ensam med barnen är över. För mig går veckorna när jag är ensam så fruktansvärt fort. Jag är som mest kreativ då och det kanske är för att jag vet jag är själv och måste köra hela racet själv. Det liksom går som tåget alltihopa.

zinnia i min köksträdgård
Zinnia i min köksträdgård

Igår Kväll när Märta slocknade snabbt på soffan eftera att haft så otroligt roligt med sina kusiner hela dagen gick Vera och jag ut för att plocka min första bukett med zinnia.

Har aldrig haft zinnia innan och börjar mer och mer undra varför? Jag kanske har haft jättetur men jag upplever den som väldigt lättodlad. Jag sådde ju både i jordkuber och sen lite i panik en hel påse i en back för jag ville ha fler. Och det gick hur bra som helst att dela på dom och sätta ut i landet.

Första sommaren med Zinnia

Skrev ju tidigare i Våras om min första upplevelse av Zinnia och att jag redan då trodde den va lätt odlad.

första sommaren med zinnia

Så nu har jag alltså plockat min första bukett med Zinnia och vad jag kan se kommer verkligen denna blomma att komma till användning i mitt kreativa skapande. Och jag hoppas verkligen det kommer komma flera bilder både här och på mina andra kanaler som inspirerar er.

 plockat min första bukett med Zinnia

Nu ska jag bara klä på barnen och släppa ut hönsen för att sen äta frukost hos barnens mormor och morfar.

Önskar er en fantastisk fin dag

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply