Så ser vårat blivande sovrum ut idag

Nu när vi inte får fira med hela stora familjen i år utan att det bara blir jag Eric och barnen så hoppas jag ju på en grej. Och det är ju att vårat nya sovrum blir klart och att vi sover där vid jul.

Eric har hunnit massor där uppe idag och imorgon ska vi hjälpas åt så att så mycket tid bara går läggs på att arbeta med sovrummet. Eric är ledig hela denna veckan så jag bara hoppas att det faktiskt kan vara möjligt för det betyder i så fall att vi är klara med renoveringen av övervåningen i år.

//Elin

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
0 Kommentarer
Se alla kommentarer
Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.