Misslyckades totalt med jobbet…

Har precis hängt upp dagens första maskin med tvätt och känner för första gången på länge att jag nog äntligen är så pass pigg jag bara kan vara i mitt tillstånd. Och det är tur det för jag har massor att göra denna helgen.

Kan berätta att jag totalt misslyckats med ett jobb och måste försöka göra om det idag. Inget jag gräver ner mig i precis för vad trodde jag!? Att jag skulle ha inspiration, film och bild kvalite efter 2 veckor sjuk och ett hus där det inte är särskilt hemtrevligt för vi ställt undan pågrund av renovering.

Och renoveringen har också stått stilla. Snickarna har varit precis lika sjuka som vi och det har varit tur för har varit skönt att ha det tyst här när vi inte mått bra.

Inser nu när jag sitter här och skriver att det blir nog ingen större utevistelse idag då det blåser starka vindar och regn. Hoppas verkligen på bättre väder imorgon. Vill verkligen komma ut med barnen lite varje dag. Det blir sån skillnad på hela dagen om dom får lite frisk luft.

Nä bäst att sätta på dagens tredje kopp kaffe, beställa en omgång frön och få inspo till jobbet och sen riva i kaoset som råder i detta hem och trädgård.

Det blir min dag det.

Ha en fin helg / Elin

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
0 Kommentarer
Se alla kommentarer
Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.