Min sommardröm

Skulle redan skrivit några rader nu i helgen till er här inne men jag kan tala om att den lilla luka jag fick har jag fått andas ut. Hela helgen har det varit bland annat studentfirande för min kusin och 50 årsfest för farbror. Så härligt och roligt att träffa släkten på både min mamma och pappas sida

Har varit ensam

Jag har varit ensam 1 vecka nu med barnen men Eric är idag äntligen hemma igen. När han har jobbat bort så här är det alltid så mysigt att gå runt i trädgården och titta på allt som hänt sen han åkte. Även om jag visar honom mycket som har hänt sen han åkte så brukar vi alltid upptäcka något nytt som jag inte hunnit se. Som idag att vi faktiskt om vi har tur får lite plommon trot så kalla nätter när trädet blommade för fullt.

Och innan jag säger hejdå så måste jag ju nämna lite om denna lilla bildbomb ni får kanske på en av dom vackraste kvällarna jag får den sommar med mina barn. Jag önskade lite där en stund att den aldrig skulle ta slut den kvällen. Och så glad att jag alltid tar med kameran så det blev förevigat.

Och tack för allt kärlek ni alltid ger mig. Mina följare är bäst!

Vi hörs snart igen <3

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
0 Kommentarer
Se alla kommentarer
Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed
Something went wrong. It seems like the playlist you selected does not have any videos

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.