Foto/Bilder Livsstil/Vardag

Min sommardröm

Skulle redan skrivit några rader nu i helgen till er här inne men jag kan tala om att den lilla luka jag fick har jag fått andas ut. Hela helgen har det varit bland annat studentfirande för min kusin och 50 årsfest för farbror. Så härligt och roligt att träffa släkten på både min mamma och pappas sida

Har varit ensam

Jag har varit ensam 1 vecka nu med barnen men Eric är idag äntligen hemma igen. När han har jobbat bort så här är det alltid så mysigt att gå runt i trädgården och titta på allt som hänt sen han åkte. Även om jag visar honom mycket som har hänt sen han åkte så brukar vi alltid upptäcka något nytt som jag inte hunnit se. Som idag att vi faktiskt om vi har tur får lite plommon trot så kalla nätter när trädet blommade för fullt.

Och innan jag säger hejdå så måste jag ju nämna lite om denna lilla bildbomb ni får kanske på en av dom vackraste kvällarna jag får den sommar med mina barn. Jag önskade lite där en stund att den aldrig skulle ta slut den kvällen. Och så glad att jag alltid tar med kameran så det blev förevigat.

Och tack för allt kärlek ni alltid ger mig. Mina följare är bäst!

Vi hörs snart igen <3

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply