Familj/Barn Livsstil/Vardag

I bland örnbräken finner vi ro

Hejsan kära ni <3

Efter väldigt intensiv vecka tog jag med mig barnen till skogen för att finna lite ro och ha det roligt. Jag visste om en plats som jag tänkte Märta skulle tycka va riktigt rolig. Och det blev så bra att Vera somnade så Märta och jag kunde leka ibland ormbunkar som va mycket högre en hon själv.

örnbräken i småland

När vi satt och tittade under alla Örnbräken som det heter sa hon till mig att ” Mamma här bor det tomtar” och det var så himla mysigt. Och så blir jag så glad att hon får sån himla fin uppväxt som jag hade. Jag trodde verkligen på tomtar,troll, väsen och älvor. Naturen fenomen gjorde ju att det kanske inte var så konstigt.

leka bland örnbräken
stora örnbräken

Men jag ska berätta för er att våran stund i skogen kanske inte blev så lång som jag hade hoppats för från ingenstans kom det miljoner knott. Och på den lilla filmen får ni se hur jag springer tillbaka till kameran för att hämta den för att sen skynda oss hem.

Men visst är det vackert? En liten skog av höga örnbräken? Bästa platsen att leka på som barn.

Ha det bäst

You Might Also Like...

1 Comment

Leave a Reply