I bland örnbräken finner vi ro

Hejsan kära ni <3

Efter väldigt intensiv vecka tog jag med mig barnen till skogen för att finna lite ro och ha det roligt. Jag visste om en plats som jag tänkte Märta skulle tycka va riktigt rolig. Och det blev så bra att Vera somnade så Märta och jag kunde leka ibland ormbunkar som va mycket högre en hon själv.

örnbräken i småland

När vi satt och tittade under alla Örnbräken som det heter sa hon till mig att ” Mamma här bor det tomtar” och det var så himla mysigt. Och så blir jag så glad att hon får sån himla fin uppväxt som jag hade. Jag trodde verkligen på tomtar,troll, väsen och älvor. Naturen fenomen gjorde ju att det kanske inte var så konstigt.

leka bland örnbräken
stora örnbräken

Men jag ska berätta för er att våran stund i skogen kanske inte blev så lång som jag hade hoppats för från ingenstans kom det miljoner knott. Och på den lilla filmen får ni se hur jag springer tillbaka till kameran för att hämta den för att sen skynda oss hem.

Men visst är det vackert? En liten skog av höga örnbräken? Bästa platsen att leka på som barn.

Ha det bäst

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
1 Kommentar
Se alla kommentarer
trackback

[…] Läs mitt tidigare inlägg om örnbräken här Hur fin är inte Märta med sin Farmor <3 […]

Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.