En onsdag kväll

Oj vilka otroligt intensiva dagar det har varit. Jag är inne i en sån period där jag är otroligt kreativ och vill dra igång så många projekt samtidigt som jag försöker att rodda dom jag har.

Jag vet att detta inte är bra för mig och så fort jag kan ska jag köpa mig ett häfte med post it lappar så jag kan fylla en vägg med lappar med allt jag tänker för att sen ta allt i lugnt tempo. Ja det är så jag måste göra.

Kan berätta för er att det blev kaos med barnen igår och att ja fick sitta uppe och jobba till 02.30. Typiskt att detta skulle hända när jag är ensamstående ( är det i perioder) Märta får hög feber och spyr och Vera vill ligga på mig och mysa sova.

Ändå fick jag 6 timmars sömn och det är mycket om du frågar en som varit mjölkbonde och nu småbarnsförälder.

Och bilderna? Det är ett misslyckat försök och en av anledningarna att jag suttit uppe en hel natt.

Godnatt kära ni

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
0 Kommentarer
Se alla kommentarer
Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.