Livsstil/Vardag

En onsdag kväll

Oj vilka otroligt intensiva dagar det har varit. Jag är inne i en sån period där jag är otroligt kreativ och vill dra igång så många projekt samtidigt som jag försöker att rodda dom jag har.

Jag vet att detta inte är bra för mig och så fort jag kan ska jag köpa mig ett häfte med post it lappar så jag kan fylla en vägg med lappar med allt jag tänker för att sen ta allt i lugnt tempo. Ja det är så jag måste göra.

Kan berätta för er att det blev kaos med barnen igår och att ja fick sitta uppe och jobba till 02.30. Typiskt att detta skulle hända när jag är ensamstående ( är det i perioder) Märta får hög feber och spyr och Vera vill ligga på mig och mysa sova.

Ändå fick jag 6 timmars sömn och det är mycket om du frågar en som varit mjölkbonde och nu småbarnsförälder.

Och bilderna? Det är ett misslyckat försök och en av anledningarna att jag suttit uppe en hel natt.

Godnatt kära ni

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply