Fick låsa in mig och barnen

Nu är jag äntligen tillbaka till 100 procent.. Jag har varit såå sjuk att jag en kort stund fick låsa in mig och barnen i tv rummet för att inte Vera skulle kunna skada sig medans jag inväntade hjälp från min familj.

Vera är ju sjövild nu och tyvärr kunde inte Eric komma hem och rädda situationen som va just då utan jag fick be mina föräldrar om hjälp. Men nu är allt som det ska vara igen och nu i helgen när vi alla va pigga har vi tagit ifatt allt som kommit efter när hela familjen är små sjuka i några dagar.

Det är vid såna här tillfällen jag inser hur fruktansvärt stor och fin familj jag och framförallt mina barn har. Att om någonting skulle hända så finns det så många där för mig och framförallt mina barn. Dom har så många både på min sida och på min mans sida som finns där för dom.

Så om ni någon gång undrar hur jag får ihop livet ibland så är det för alla nära och kära finns här väldigt nära mina barn. Vi har bara en farbror till barnen i Stockholm men till och med han skulle nog ta sig hit fort om det blev kris.

Så idag startar jag en ny vecka men ny energi och en väldigt stor tacksamhet för allt jag har.

Ha en fin dag / Elin

Dela:

Du kanske också gillar..

Lämna en kommentar

guest
0 Kommentarer
Se alla kommentarer
Kontakta Elin Lewenhaupt

Om mig

Jag heter Elin Lewenhaupt och är 31år och bor på en liten gård utanför Eksjö i Småland med min Make Eric och våra tre barn Märta Vera och Nils. Här delar jag min passion för livet på landet och min stora dröm är att bli helt självförsörjande.

Idag jobbar jag som influencer, bloggare, youtuber, filmfotograf och kreatör och gör samarbeten med små och stora företag.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Jag skickar inget skräp eller spam och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Senaste inläggen

No feed

Få tips och inspiration direkt i mailkorgen

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.

Vill du få tips och inspiration till din mailkorg?

Få tips och inspiration om självhushållning, fotografering, hållbarhet, föräldraskap med mer, direkt i din inkorg.