Livsstil/Vardag

Fick låsa in mig och barnen

Nu är jag äntligen tillbaka till 100 procent.. Jag har varit såå sjuk att jag en kort stund fick låsa in mig och barnen i tv rummet för att inte Vera skulle kunna skada sig medans jag inväntade hjälp från min familj.

Vera är ju sjövild nu och tyvärr kunde inte Eric komma hem och rädda situationen som va just då utan jag fick be mina föräldrar om hjälp. Men nu är allt som det ska vara igen och nu i helgen när vi alla va pigga har vi tagit ifatt allt som kommit efter när hela familjen är små sjuka i några dagar.

Det är vid såna här tillfällen jag inser hur fruktansvärt stor och fin familj jag och framförallt mina barn har. Att om någonting skulle hända så finns det så många där för mig och framförallt mina barn. Dom har så många både på min sida och på min mans sida som finns där för dom.

Så om ni någon gång undrar hur jag får ihop livet ibland så är det för alla nära och kära finns här väldigt nära mina barn. Vi har bara en farbror till barnen i Stockholm men till och med han skulle nog ta sig hit fort om det blev kris.

Så idag startar jag en ny vecka men ny energi och en väldigt stor tacksamhet för allt jag har.

Ha en fin dag / Elin

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply